Gepost op

Wat wilde jij worden toen je 8 jaar oud was?

Op mijn 8e wilde ik hostess worden. Waarom? Ik wilde de wereld zien. Op mijn 18e wilde ik stewardess worden. Waarom? Ik wilde de wereld zien.

Nu weet ik welk gevoel bij mij voor reizen staat. Het is de VRIJHEID die ik wil ervaren.

 

Me vrij voelen, mijn leven, leven zoals ik dat wil.

 

Ik heb een keer sollicitatie gedaan bij KLM. Ik werd afgewezen, omdat ik niet in hun profiel paste. Daarna heb ik de droom direct laten varen.

Ik voelde me letterlijk afgewezen, ik was niet goed genoeg en het was niet voor mij weg gelegd.

 

Als ik wist en leefde wat ik nu weet en leef, dan was ik wel degelijk stewardess geworden. Ik heb er echter geen spijt van, want mijn dromen zijn echter nog mooier en grootser dan toen.

 

Ik weet wel dat ik het aan mijn kinderen door geef. Ze mogen hun dromen volgen en waarmaken. Ik wil ze inspireren dat vallen en opstaan erbij hoort, maar dat er altijd die kans voorbij komt die je kan pakken.

 

Waar anderen zich klein laten houden door;

“Je moet wel realistisch blijven”

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”

 

Daar wil ik mijn kinderen het voorbeeld laten zien naar mogelijkheden en kansen. Dat ze niet vast blijven zitten in hun overtuigingen.

 

Op mijn 35e ben ik gestart met het leven van mijn droomleven. Misschien vind je dat oud of jong. Ik weet dat je in ieder geval nooit te oud bent om je dromen te volgen.

 

Wie ben jij?

Wat wil jij?

Waarvoor ben je hier op aarde?

Wat maakt jou gelukkig?

 

Voor sommige zijn dit vragen die nog ver van hun afstaan. Voor sommige zijn het dagelijkse vragen.

 

Ik weet nu dat jij, jouw ideale leven kunt leven. Ik doe het zelf al jaren. Het is een proces wat je aangaat. Het is geen gouden pil of magisch handboek wat je mag volgen.

Je gedachten en gevoelens geven je aan waar je nu staat. Ze geven aan wat je nu bezig houdt. Door aandacht te geven aan je huidige overtuigingen kun je stappen zetten in je persoonlijke- en businessgroei.

 

Wanneer jij jouw geïnspireerde actie volgt, dan kom je bij de magie. Dan ga je wensen en dromen uit laten komen. Stap voor stap ga jij je bucketlist afstrepen en je verlangens uit laten komen. Je leeft jouw mooiste leven.

 

Dus waar wacht je op?

 

Wat waren de wensen van jou toen je 8 jaar oud was? Je hebt ondertussen zoveel overtuigingen opgedaan. Je bent gebrainwasht door je omgeving.

Voordat je hier op aarde kwam, wist jij al waarvoor je hier kwam.  Dus de verlangens die je toen had, liggen niet ver bij de verlangens die je nu hebt. Je hoeft het niet meer in details te weten, maar je weet vast nog wel iets. Hoe kun je die verlangens vertalen naar nu?

 

Mijn verlangen is nog steeds vrijheid en reizen. Ik wil reizen met mijn gezin, maar ik wil ook naar geïnspireerde leiders. Ik wil hun seminars bijwonen en ze in real life ontmoeten. Ik wil vrij zijn en vrijheid voelen. De warmte van de zon geeft me het gevoel van vrijheid, daarom ga ik het liefst naar warme landen.

 

Wil jij wekelijks geïnspireerd blijven? Schrijf je dan hieronder in voor de inspiratiebrief.

Heb jij al plannen 11 oktober? Ik geef dan een seminar waar ik je graag voor uitnodig. Leuk als je erbij bent. Hieronder de link voor meer informatie;

Meer informatie over het seminar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *