Even voorstellen

Mijn naam is Kim van Steenbergen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb mijn goede baan in het bedrijfsleven opgegeven om me volledig te richten op het leven van MIJN DROOMLEVEN. Nu help ik mensen om hun droomleven te leven. Doen wat ze het liefste doen EN hierbij veel geld verdienen.

Met 2 ondernemingen begeleid en coach ik mensen via het “nieuwe” werken.  Doen wat je ECHT wil, geïnspireerde actie durven volgen, werken in vertrouwen en leven in overvloed.

Het mooiste avontuur is het volgen van je passie, dat gun ik iedereen. Ik heb een enorme drive om elke dag mijn droomleven te leven. Het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven is dat ik het mezelf voortaan gun om alles uit het leven te halen. Mijn hele leven deed ik alles op wilskracht, je moet immers HARD werken om iets te bereiken dacht ik. Tot dat mijn lichaam “ho” zei en ik alles uit handen moest laten vallen.

Nu weet ik dat ik veel geld kan verdienen door niet harder te werken, maar juist minder te gaan “doen”. Dit is wat ik iedereen wil leren; je kan alles ontvangen, vanuit “zijn”.

Met de Coaching die ik geef veranderen we de gedachten die je tegenhouden van de weg die je graag wil volgen. Wat nu zo moeilijk voor je lijkt, blijkt dat in de praktijk alles mogelijk is. En na de coaching kan je het zelf, dan weet je weer te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. Ook heb je weer volledig vertrouwen en creativiteit om verder te gaan. Je krijgt tevens alle praktische kennis om je onderneming te runnen.

Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen handboek voor haar onderneming, de sleutel ligt daar waar iemand zijn eigen handboek leert lezen en volgen.

Mijn missie is om jou een succesvolle onderneming op te laten bouwen. Waarbij je kan leven in VRIJHEID en OVERVLOED. Waarbij je elke dag GENIET. Ben jij er klaar voor?

Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, omdat ik mijn weg in groei van mindset jou ook gun. Als ik het kan, dan kan jij het ook! Ik nodig je graag uit naar mijn online trainingen.

Ik meld me aan!