Even voorstellen

Mijn naam is Kimberley van Steenbergen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2016 heb ik mijn baan in het bedrijfsleven opgegeven om me volledig te richten op het geven van 1 op 1- en groepscoaching.  Ik help mensen hun droom waar te maken. De stappen te zetten die ze nu nog niet durven. Wanneer je leeft vanuit je gevoel, kun je ALLES bereiken waar jij naar verlangd.

Om dit avontuur aan te gaan heb ik eerst zelf een aantal overtuigingen verandert. Angsten zoals, kan ik dit wel, wie zit er nu op mij te wachten, is het financieel haalbaar, enz. Het mooiste avontuur is het volgen van je passie, dat gun ik iedereen. Ik heb een enorme drive om elke dag mijn droomleven te leven. Het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven is dat ik het mezelf voortaan gun om alles uit het leven te halen.

Met de Coaching die ik geef veranderen we de gedachtes die je tegenhouden van de weg die je graag wilt volgen. Wat nu zo moeilijk voor je lijkt, blijkt dat in de praktijk alles mogelijk is. En na de coaching kan je het zelf dan weet je weer te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. Ook heb je weer volledig vertrouwen en creativiteit om verder te gaan.
Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen handboek, de sleutel ligt daar waar iemand zijn eigen handboek leert lezen en volgen.

Mijn missie is om jou je droomleven te laten leven. Ben jij er klaar voor?

 

Vergeet niet hieronder je emailadres achter te laten. Ik stuur je een GRATIS online training toe. “Hoe creëer ik mijn droomleven”. Zo maak je alvast je eerste stap naar een leven vol vrijheid.