Even voorstellen

Mijn naam is Kim van Steenbergen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb mijn goede baan in het bedrijfsleven opgegeven om me volledig te richten op het leven van MIJN DROOMLEVEN. Nu help ik mensen om hun geluk te vinden. De stappen te zetten die ze nu nog niet durven of nog niet zien.

Wanneer je leeft vanuit de kernwoorden vrijheid, leiderschap, verbinding, authenticiteit, zichtbaarheid, overvloed en creatie, dan kun je genieten en ben je gelukkig. Met 2 ondernemingen begeleid en coach ik mensen via het “nieuwe” werken.  Doen wat je ECHT wil, geïnspireerde actie durven volgen, werken in vertrouwen en leven in overvloed.

Tijdens dat ik dit avontuur aan ging, heb ik zelf een aantal overtuigingen verandert. Angsten zoals, kan ik dit wel, wie zit er nu op mij te wachten, is het financieel haalbaar, enz. Het mooiste avontuur is het volgen van je passie, dat gun ik iedereen. Ik heb een enorme drive om elke dag mijn droomleven te leven. Het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven is dat ik het mezelf voortaan gun om alles uit het leven te halen.

Met de Coaching die ik geef veranderen we de gedachten die je tegenhouden van de weg die je graag wilt volgen. Wat nu zo moeilijk voor je lijkt, blijkt dat in de praktijk alles mogelijk is. En na de coaching kan je het zelf dan weet je weer te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. Ook heb je weer volledig vertrouwen en creativiteit om verder te gaan.
Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen handboek, de sleutel ligt daar waar iemand zijn eigen handboek leert lezen en volgen.

Mijn missie is om jou weer te laten genieten en gelukkig te zijn. Te leven in vrijheid en overvloed. Ben jij er klaar voor?

 

Meld je aan voor de gratis online training “Maak van je gevoel je kracht”

Ik meld me aan!