Gepost op

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Vandaag werd ik wakker en ik startte met het lezen van mijn e-mail. Ik raad dit niemand aan. Start eerst met afstemmen. Start met vragen zoals; wie wil ik zijn vandaag? Wat wil ik dat de dag me brengt? Wat mag ik vandaag doen om mijn geïnspireerde actie te volgen? Zo laat jij je dag niet leiden door Social Media of je e-mail.

 

Maar toch las ik vandaag de e-mail van Dolly. Er stonden een paar vragen in haar e-mail.

 

Wat heb ik te doen?
Waar wil ik heen?
Wat is het belangrijkste dat ik nu mag gaan zien?

 

En terwijl ik me ogen sluit en nog even na mijmer over deze vragen, krijg ik het antwoord.

Kim, je gaat dat podium pakken. Je bent er klaar voor. Je gaat het doen. Jij hebt iets in de wereld te zetten en dat mag jij gaan overbrengen.

 

Ondertussen is het een paar uur later en zijn de zenuwen me toegeslagen. Ik heb een datum geprikt voor vrijdag 11 oktober. Help, mijn eerst seminar wordt een feit. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

 

En tadaaaa, daar waren de eerste stemmetjes in mijn hoofd die zich aanmelden.

  • Is het dan geen herfstvakantie?
  • Dadelijk komen er niet genoeg mensen
  • Gaat mijn tennismaatje dan niet trouwen?

 

En ik weet, daar komen nog veel meer stemmetjes…. Maar ik negeer ze en weet je waarom?

 

Groei ligt buiten je comfortzone. Ik ben comfortabel met het oncomfortabele. Ik volg mijn verlangens. Telkens zet ik de eerst volgende logische stap. En waar ik 2 jaar terug nog niet klaar voor was, ben ik nu wel.

 

Mijn leven is in 2 jaar zo veranderd en deze positieve vibe wil ik aan iedereen overbrengen. Dit gun ik iedereen. We zijn hier immers om gelukkig te zijn en niet om geleefd te worden.

 

Wie wordt de eerste die een kaartje koopt? Ik ben je nu al eeuwig dankbaar! Jij bent diegene die ervoor zorgt dat ik ook ECHT dat seminar ga geven :>).

 

Voor de eerste heb ik een bijzondere verrassing die ik graag 11 oktober kenbaar aan je maak.

 

Voor de eerste 20 die een kaartje kopen heb ik een vroeg boek prijs van €47,-. De dag is van 10.00 tot 16.00 en inclusief een lunch. Jullie zorgen ervoor dat ik ook echt een ruimte mag huren en het niet in de woonkamer ga geven. Een echt seminar waar ik altijd al van heb gedroomd.

 

Wat krijg jij deze dag?

  • Inspiratie voor een heel jaar
  • Inzichten voor de rest van je leven
  • Geïnspireerde actie waar je meteen mee aan de slag gaat
  • Een toffe dag met alleen maar leuke mensen
  • Heel veel kwartjes die op zijn plek vallen

Super tof als jij diegene bent die gewoon op die LINK klikt. Je zal me net zo dankbaar zijn als ik dankbaar ben voor jou.

 

Jaaaa, ik wil er bij zijn :>)

 

 

Regio Sint-Oedenrode

Vrijdag 11 oktober van 10.00 tot 16.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *