Gepost op

Stoppen met hard werken en toch meer geld ontvangen

Buiten Relatie(s) en Werk is Overvloed ook een pijnpunt wat Puur-Gevoel behandeld. Bij de meeste mensen zitten op Overvloed de meeste overtuigingen die veranderd mogen worden voor een positieve groei in de mindset.

Hoe is het met jou en jouw overtuigingen op geld? Hoe denk jij over geld? Wat heb jij meegekregen vanuit je opvoeding?

• “Je kan alleen veel geld verdienen door hard te werken”. Herken jij deze overtuiging bij jezelf. Deze overtuiging zorgt ervoor dat jij altijd enorm hard moet werken. Dat je altijd veel van jezelf geeft om geld te verdienen. Misschien vindt je met deze overtuiging dat je nooit hard genoeg werkt, ondanks het aantal uren jij per week aan werk besteed. Je geeft en je geeft en voordat je het weet heb je heel veel gegeven en ben je vergeten dat je ook mag ontvangen. Ontvangen in de vorm van geld, maar in nog heel veel vormen meer. Je mag meer tijd aan jezelf besteden, meer tijd aan je partner, kinderen, vrienden en familie, enz. Het is niet alleen werk waarvoor je op deze wereld bent gezet. Dus het harde werk uit zich in dat je te weinig tijd besteed aan dingen die er ook toedoen. Door de overtuiging “je kan alleen geld verdienen door er hard voor te werken”, zorgt ervoor dat je uit het oog verlies wat ook belangrijk voor je is.

Wat als je de overtuiging hebt;
Geld is er altijd en overal. Geld komt via verschillende kanalen naar me toe. Het is gemakkelijk om geld te ontvangen. Geld hoort bij mij en ik hou van geld. Ik hoef geen moeite te doen om geld naar me toe te laten komen. Ik weet de juiste balans te houden tussen werk en privé en hierbij geld te ontvangen.

• Je gaat merken dat je er niet meer hard voor hoeft te werken. Er is nog steeds actie voor nodig om geld naar je toe te laten komen, maar het mag moeiteloos gaan. Je hebt ’s avonds net zoveel energie als ’s ochtends, misschien zelfs nog meer. Je gaat merken dat je met andere kan afspreken zonder het gevoel te hebben dat je nog van alles moet doen. Je gaat merken dat geld ook via andere wegen naar je toe kan komen. Je wordt creatiever en bedenkt nog meer mogelijkheden hoe geld je leven kan binnen stromen, zodat jouw geldstroom gaat groeien. Je hebt vertrouwen dat je meer gaat verdienen, zonder er meer moeite voor hoeven te doen.

Wil jij nog veel meer geïnspireerd worden in een positieve Overvloed mindset?

Wil jij nog meer overtuigingen van jezelf achterhalen en veranderen?
Wil jij een mindset die ervoor zorgt dat je Overvloed gaat groeien?

Zodat je gaat leven in vertrouwen in plaats van dat je denkt in tekort.

8 januari start de Overvloed Challenge. Doe je mee? Via deze Messenger link kun jij je inschrijven.

Ik doe mee aan de Overvloed Challenge

 

14 gedachten over “Stoppen met hard werken en toch meer geld ontvangen

 1. Klinkt interessant maar ik hou wel van hard werken haha

  1. Als hard werken voor jou positief voelt dan is het ook goed. Ik werk ook veel, maar niet hard. Ik krijg energie van het vele werken. Bij hard werken krijg ik het idee dat er teveel moeite voor gedaan moet worden om geld te verdienen. Ik werk veel, maar verdien moeiteloos mijn geld. Dat is zeg maar het verschil.

 2. Mooie bewustzijn, synchroniciteit! Afstemmen op de juiste golflengte wb je gedachten en acties en go for it <3

  1. Precies :>)

 3. Interessant zeg, ik had er nog nooit echt zo over nagedacht!

 4. I wish. Werkte het maar dat ik minder kon doen en meer kon verdienen. Maar helaas gaat dat bij mij niet zo Haha

  1. Minder kon doen, zijn niet mijn woorden. “Hard” werken, het gevoel wat je krijgt bij hard werken gaat het over.

   Dat is dus duidelijk een overtuiging. Overtuigingen kun je veranderen.

 5. De filosofie en insteek erachter is grappig en goed bedacht. Ik ben niet wars van hard werken en sta wel graag in de klei, spreekwoordelijk gezegd :-d

 6. Ik hou eigenlijk best van mijn job en vind geld ook zeker niet het belangrijkste! Ik kom rond en kan me nog extra permitteren, dat vind ik prima zo! Niet echt iets voor mij dus!

 7. Wou ik wou dat het hier kon, helaas pindakaas. Zou wel super mooi zijn haha

  1. Dat zijn je gedachtes, jouw gedachtes bepalen waar je nu staat. En gedachtes kun je veranderen ;>)

 8. als ik het zo lees zou ik het goed kunnen gebruiken maar moet ook eerlijk zijn dat als ik het zo lees dat ik denk dat ik er nu geen rust voor kan vinden en dat is denk ik wel belangrijk

 9. Mijn ouders zeiden ook dat je hard moet werken voor geld. Ik zou graag een job uitvoeren die ik graag doe en waarmee ik een mooi centje kan verdienen. Want wat je graag doet, doe je met passie en liefde.
  Momenteel heb ik een klein inkomen omdat ik zonder werk zit (ik geef wel yoga en pilates lessen, maar dat betaald de kosten niet hé), maar in 2018 komt hier hopelijk verandering in!

 10. Leuk als je mee doet met de challenge, dan krijg je inzicht in welke overtuigingen je hebt op geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *