Gepost op

“Leef je mooiste Droomleven” met als Gast Marion Mewiss

Marion, een vrouw met zo enorm veel kwaliteiten en het liefste wat ze doet is er voor anderen zijn. Buiten dat het een natuurlijk gift is, heeft ze het ook zo vanuit huis mee gekregen. -Wees goed voor elkaar en help elkaar waar nodig-. Marion en Hans hebben zelf 3 kinderen, dus zorgen heeft Marion volop kunnen doen. Helemaal omdat Hans voor zijn werk in de avonden weg was. Vanaf het moment dat de kinderen groot waren en hun eigen weg gingen is er altijd wel iemand in de familiekring geweest waar Marion voor kon zorgen. Maar ook zorgen in de vorm van evenementen organiseren voor de sportclubs, vriendenkring en evenementen in het dorp. En als Marion iets doet, dan doet ze het ook Mega Goed.  

We leven in een maatschappij waar veel keuzestress heerst, 1 op 7 heeft een Burn-Out en op veel werkplekken is er een enorm werkdruk. Velen van ons stellen zich de vraag “wat wil ik nou?” of ze worden geleefd en hebben totaal niet het besef dat het ook anders kan.

Mijn missie is om mensen te laten doen wat ze graag willen doen en hiervoor te gaan. Zonder angst of ze het wel kunnen, of het wel iets voor ze is of geld dat ze tegen houdt. Vol vertrouwen voor iets gaan, omdat het veel energie geeft, bij je past en omdat je er zoveel plezier aan beleeft. Mijn naam is Kimberley van Steenbergen en ik ben MindsetCoach. Ik help mensen hun droomleven te leven en dit doe ik door middel van hun overtuigingen weg te halen op Relatie(s), Werk (studie) en Overvloed

Ik vroeg Marion hoe je voor anderen kan zorgen, zonder dat je jezelf voorbij loopt. Voor Marion is het een herkenbare vraag, want ook zij heeft mogen leren waar haar grenzen liggen. Bijvoorbeeld bij het organiseren van activiteiten, waarbij mensen gebruik maken van haar goedheid. Of waar zij vrijwillig mee helpt, daar wordt een ander voor betaald. Luisteren naar je gevoel, doen wat goed voelt, Grenzen aangeven, Nee kunnen zeggen, zo handelt Marion voortaan. En niet dat ze nu hierin altijd slaagt, maar door de jaren heen is ze hierin zeker veel gegroeid

Het geeft Marion enorm veel energie wanneer ze kan zorgen voor iemand. Iets regelen voor iemand doet ze altijd met plezier. Ze doet het echter wel alleen nog voor de mensen waarbij zij de waardering kan voelen. Ik herken hierin het geven en nemen. 

Marion heeft 3 totaal verschillende kinderen en de kracht van Marion is om iedereen in hun eigen waarde te laten. Het zijn toch je kinderen, dus je wil ze graag begeleiden, maar dan meer op een coachende/aanmoedigende manier dan ze de les te willen lezen. Zo gaat ze ook met anderen om, mensen in hun waarde laten. Een hele mooie eigenschap als je het mij vraagt!

Er zijn al een aantal dierbare personen in de omgeving van Marion gestorven. Ik vroeg haar of ze anders in het leven is gaan staan hierdoor. “Gezondheid staat voorop” geeft Marion aan. Haar keuzes in werk, relatie(s) of overvloed zijn niet zo zeer hierdoor veranderd. Meer bewustwording van het leven, het leven omarmen en dankbaarheid daarvoor.

Elke week op dinsdag dan is het ME-Time voor Marion. Even haar momentje. Marion schildert en op dinsdag heeft ze les in een atelier. In de kamer hangen al 2 schitterende voorbeelden van haar creaties. Er komt niets of niemand tussen, dit is Marions momentje om zich even helemaal te geven aan haar creativiteit. Marion bedankt voor dit leuke gesprek, ik ken je als een echte levensgenieter, iemand die weet wat belangrijk is. 

Marion geeft het stokje door aan Karine Vohs van kapsalon Savohs.

 

Er zijn nog een aantal plekjes vrij voor de Workshop van aankomende zaterdagochtend van 9.00-12.00. Wil jij een keer gratis kennis maken met Puur-Gevoel. Zaterdag staat in het thema van Familie Opstellingen. Bij interesse of vragen stuur een e-mail naar info@puur-gevoel.nl 

 

18 gedachten over ““Leef je mooiste Droomleven” met als Gast Marion Mewiss

 1. Wat goed van haar dat ze schilderles volgt zodat ze toch even tijd voor zichzelf heeft

 2. Wat een prachtige verhaal over Marion en leuk geschreven

 3. fijn om zo even je momentje te hebben en lekker te kunnen genieten van het schilderen en creativiteit kwijt te kunnen

 4. Heerlijk om even tot jezelf te kunnen komen met schilderen. Iets wat je met passie doet, geeft altijd veel voldoening.

 5. Marion klinkt echt als een zeer inspirerend persoon waar nog veel mensen iets van kunnen leren!

 6. Altijd goed als je mensen wilt helpen , mensen kiezen vaak de makkelijke weg en doen vaak ook niet wat ze heel graag willen doen

 7. Marion is echt een inspirerend persoon, ik vond het erg leuk om te lezen 🙂

 8. Mooi geschreven! Knap dat ze de kinderen, hoe verschillend ook, allemaal in hun waarde laat. En af en toe toch ook even tijd pakt voor zichzelf door te schilderen bijvoorbeeld!

 9. Een heel mooi verhaal. Tof geschreven.

 10. Creatief bezig zijn zorgt bij mij ook altijd voor de nodige geestelijke ontspanning en een stukje me-time dus supergoed dat ze is gaan schilderen 🙂 – Mooi artikel verder

 11. Mooi dat Marion zoveel energie haalt uit hetgeen ze doet!

 12. Ik hoor veel goede dingen over schilderen de laatste tijd. Leuk stukje over Marion!

 13. Dat klinkt goed zeg! Zeker omdat keuzes maken en dergelijke dingen zijn waarmee menigeen worstelt.

 14. Wat een mooie post. Marion is vast een inspiratie voor velen. En wat goed dat ze voor ME-time heeft gezorgd. Ik ben er tegenwoordig ook ontzettend mee bezig. Afstappen van moeten en meer leven vanuit willen.

 15. Wat een inspirerend verhaal. Geeft kleur aan de wereld, mooi geschreven.

 16. Goed dat ze wekelijks me-time inlast, dat is echt nodig! Ik las het ook regelmatig in 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *