Gepost op

Ik hou van Overvloed

Zoals je misschien al hebt gelezen in mijn vorige blog, hou ik enorm van overvloed. Mocht het niet zo zijn, hierbij de link.

Blog overvloed

Dit was voor eten zo, met drinken is het nog steeds zo, maar ik merk dat het ook zo is bij mijn coaching. Ik wil zelf enorm veel content leveren aan mijn klanten, ik wil ze laten overstromen in mijn energie. Ik wil het gevoel geven aan mijn (potentiële) klanten dat het alleen al heerlijk is om in mijn energieveld te zijn.

Door mijn blogs te lezen, door mijn qoutes te lezen, door mee te doen aan mijn Challenges. Ik werd me hiervan bewust toen vandaag een klant tegen me zei, “ik voel me eigenlijk al zo fijn, maar ik wil eigenlijk geen afscheid nemen van je coaching. Het geeft me elke keer weer een boost om hier te zijn.”

Buiten dat ik dacht, “Yes, deze energie wilde ik ook afgeven. Mensen hoeven niet alleen gecoacht te worden als ze zich niet goed voelen of als ze ziek zijn. Het is gewoon altijd heerlijk om gecoacht te worden en een sparringpartner te hebben die je inzichten geeft om verder te gaan.”

Verder dacht ik ook, “Yes, dit is de juiste energie voor mijn Masterclass 2018”. Daarom gaat de Masterclass een succes worden.”

Het is voor mij een nieuwe uitdaging, omdat ik mensen een level hoger ga brengen dan waar ze nu staan. Omdat de mensen stappen willen gaan zetten, maar er van alles is ontstaan wat ze tegenhoudt. Deze mensen willen verder, omdat ze al te lang stil staan. Ze willen een persoonlijke groei gaan maken.

Tot nu toe hielp ik altijd mensen met een burn-out, stress of werkdruk. Maar ik heb die persoonlijke groei gemaakt en ben er helemaal klaar voor om mensen ook deze shift te bezorgen. Het geluksgevoel, het genieten, het doen wat je zelf wil.

Ben jij er klaar voor om mee te doen met de Masterclass 2018? De Early bird korting telt nog tot 1 december. Meld je aan via onderstaande link.

Ik meld me aan voor de Masterclass 2018

En wat ik er eigenlijk mee wil zeggen is dat ik dus nog meer content mag gaan geven, nog meer waarde mag gaan geven. Ik mag mensen een overvloed aan content geven. En hoe meer ik kan geven, hoe meer ik kan gaan ontvangen. Hoe meer ik ontvang, des te meer ik kan uitgeven. Dit is een wisselwerking. Hoe meer ik groei, hoe meer ik kan geven, hoe meer ik kan ontvangen.

Ik hou van overvloed en ik wil overvloed voor mezelf en mijn gezin blijven creëren, maar het ook leren aan mijn klanten.
Wil jij een keer mee doen met de workshop “Manifesteren kun je leren?” klik dan op de volgende link.

Ik meld me aan voor Manifesteren kan je leren

 

Welke inzichten heb jij vandaag gekregen?

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste blogs om meer inzicht te krijgen in je eigen overtuigingen? Klik dan op onderstaande link.

Je krijgt eerst het gratis E-Book van Puur-Gevoel toegestuurd, om je nog meer inzichten te geven.

Ik blijf graag op de hoogte

Hierbij de link van de Facebook pagina. Je wordt dan dagelijks geïnspireerd met quotes, die je inzichten geven.

Facebook pagina Puur-Gevoel

Ook kun je meedoen met de gratis challenges die elke maand worden gehouden.
De nieuwste challenge gaat over “Krijg de beste versie van je relatie”.

De berichten worden via Messenger verstuurd. Klik op onderstaande link om aan te melden.

Ik doe mee aan de Gratis Challenge

15 gedachten over “Ik hou van Overvloed

 1. Wat mooi om te zien hoe enthousiast je bent over je werk! Je brengt zelfs positieve engergie over online haha

 2. Wat een goede energie breng je over, ik hou er van

 3. Mooi! Overvloed (of het Engelse ‘Abundance’) is op zich al een prachtig woord. Ik houd er ook van!

 4. Wat een fijn compliment van je cliënt zeg! Dat is leuk om te horen lijkt me.

 5. Super leuk van je cliënt, je komt heel enthousiast over :))

 6. Dat is een heel mooi compliment. Overvloed is misschien hetgeen wat wij willen. Van alles willen we meer.

 7. Je kan echt ziet dat je je werk met passie doet. Je komt over als een warm en open persoon die heel behulpzaam is. Alvast veel succes met de Masterclass in 2018!

 8. Wat leuk om zo te lezen, en wat moet dat goed voelen zo een lieve cliënt!

 9. Heel enthousiast verhaal. Het is heel mooi om mensen te kunnen helpen bij het verwezenlijken van hun plannen.

 10. Ik lees veel passie in je werk. Veel succes met de masterclass!

 11. Mooi werk en je werkt met passie 😉
  Keep the energy flow!

 12. Haha ik kan me helemaal voorstellen hoe je deze blog geschreven heb als ik het zo lees

 13. Dat is een fijn compliment van je cliënt. Ik wens je een hele mooie Masterclass toe vol overvloed! 🙂

 14. Wat fijn zeg dat je klant dat zegt, dat is natuurlijk altijd fijn om te horen.

 15. Wat een fijne energie!! Doet me denken aan het gevoel dat ik kreeg bij het volgen van manifestaties bij Leonie/ Setyourselffree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *