Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van mensen die Puur-Gevoel hebben bezocht.

Judith

Afgelopen jaar de Masterclass bij Kimberley mogen volgen. We waren met een klein, maar heel fijn groepje. Iedere maand kregen we materiaal waar we die ochtend aan gingen werken. Iedere keer werd ik weer verrast door nieuwe inzichten. Ook de online community heb ik gevolgd en ook daar kwamen steeds weer eye-openers voorbij. Steeds dacht ik: nu weet ik hoe die positieve mindset werkt en toch kwam er weer iets nieuws. Ik heb me begin dit jaar aangemeld, omdat ik op zoek was naar een laatste stukje inzicht in mezelf en bij Puur-Gevoel ben ik bij dat laatste stukje gekomen. Door met elkaar te praten worden veel dingen duidelijk, waardoor ik afgelopen jaar ook stappen heb durven zetten die ik zonder de Masterclass nog steeds niet gezet zou hebben. Daar ben ik Kimberley en het Masterclass-groepje ontzettend dankbaar voor.


Anne

Ik ben al even bezig met mijn persoonlijke groei. Dit heeft me echt een extra aanvulling gegeven. Steeds weer nieuwe inzichten en inspiratie. Ik word niet meer geleefd, ik maak mijn keuzes zelf en ik weet nu écht te genieten.

Sonja

Bedankt Kim! De transformatie die ik het afgelopen jaar heb gemaakt is zo enorm. Het is niet te beschrijven wat jij voor mij betekent hebt. Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik sta nu met volle vertrouwen in het leven!

 

Denise

Kimberley heeft me geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf. Het zetten van sommige stappen duurde eeuwen leek wel, achteraf bleek het allemaal te komen door niet de juiste mindset te hebben. Ik merk dat ik constant uitgedaagd wordt in de vervolgstappen die ik zet, maar door de coaching van Kimberley ga ik het allemaal aan. Ik krijg er zelfs lol in om de volgende barricade tegen te komen. Het is allemaal zo opgelost door de mindset die ik nu heb. Ineens vlieg ik i.p.v. dat ik op een slak lijk.

Anoniem

Jeetje, wat heb ik me druk gemaakt. Zo enorm bedankt! Er is weer rust in mijn hoofd en alles is goed gekomen. Zonder jou durfde ik de stap niet te nemen, dank je.

 

Rob

Dank je wel! Ik ben mijn angsten kwijt. Ik heb dit weekend gevlogen in een vliegtuig! Het was spannend, maar ik heb het gedaan. En sterker nog, ik ga het komende zomer weer doen! Als ik wist dat ik zo makkelijk bevrijd kon worden van de vliegangst was ik al veel eerder bij je geweest.

 

Marian

Kimberley, ik wilde je even laten weten dat ik een andere baan heb. Eindelijk heb ik de stap durven zetten. Dank je wel!

 

Erica

Joehoe Kimberley! Ik ben heeeel blij!!!! En heel dankbaar! Ik ga zo goed.

 

Karlijn

De laatste tijd had ik last van veel negatieve gedachtes, mijn hoofd zat vol en ik voelde dat ik maar door en door ging. Dank je! Hier heb ik helemaal geen last meer van. Wat een bevrijding.

 

Anoniem

Bedankt voor je hulp, ik ben enorm blij dat ik bij je geweest ben. Na maanden praten bij de psycholoog heb jij het direct kunnen oplossen voor me. Ik geniet nog steeds bewust van vele momenten en dat heb ik zo lang al niet meer gedaan.

 

Elke

Dank je voor je hulp! Ons hooggevoelige kind is weer helemaal blij en wij dus ook. Ze slaapt ‘s nachts goed en wij dus ook! Ze heeft meer energie, is vrolijk en zit weer vol zelfvertrouwen.

 

Joris

In totaal 2x op consult geweest. Nu 3 weken later merk ik dat ik weer volledig in mijn kracht sta en barst van het zelfvertrouwen. Ik ga het al mijn collega’s aanraden.

 

José 

Wegens een plotselinge aandoening moest ik stoppen met Anti depressivia die ik al jaren slikte, omdat de medicijnen niet samen mochten. Ik had steeds last van huilerige buien, waar ik niet vanaf kwam. Na een bezoek aan Puur-Gevoel zit ik weer goed in mijn vel. In totaal 2x behandeld, ik ben niet alleen weer vrolijk, maar ben ook een stuk zekerder geworden van mezelf.

 

Sam vraagt wanneer  je weer langs komt, want het is altijd zo fijn om met jou te praten zegt Sam :>)

 

Eveline

Wat fijn om eindelijk weer een leeg hoofd te hebben. Om gewoon te kunnen leven in het “nu”. Door al dat gemaal in mijn hoofd ben ik vergeten te genieten van alles wat ik heb.  Het is heerlijk om nu weer te voelen wat genieten is en dat ik het eigenlijk heel goed heb.

 

Paulien

Dank je wel! Kimberley is bij ons bedrijf geweest en ik heb inmiddels 3 gesprekken gehad. Wat heb ik onwijs veel over mezelf geleerd, wat ben ik positief verandert in zo’n korte tijd. Ik heb weer veel meer energie en creativiteit en ga met veel plezier weer naar het werk toe.

Meld je aan voor de gratis online training “Maak van je gevoel je kracht”

Ik meld me aan!