Gepost op

En zo is hoe de spiegel werkt…. (deel 2 Tijd = Liefde)

En zo is hoe de spiegel werkt….

N.a.v. mijn vorige blog hierbij de uitleg hoe de spiegel werkt. Jouw leven is een grote spiegel van jouw realiteit. Wat jij ziet, denkt, voelt en hoort zegt iets over jou. Jouw waarheid, jouw overtuigingen en gedachtes.

Dat mij verschillende keren is “overkomen” dat anderen geen respect hebben voor mijn tijd. Zegt niets over de anderen. Ik zeg ook niets over de anderen. Het zegt puur alleen iets over mij. Het zegt iets over mijn GEVOEL. Het is mijn werkelijkheid.

Ik ben niet boos op anderen, ik neem anderen niks kwalijk. Sterker nog, ik ben ze enorm dankbaar. Dankzij deze mensen weet ik dat ik zelf meer respect mag hebben voor mijn tijd.
En sterker nog, het zijn de mensen die je het meeste lief hebt, die je kunnen raken. Dus ik wil ze niet kwetsen, raken of boos op ze zijn.

Ik mocht meer respect hebben voor mijn tijd.
Zodat ik focus houd op wat ik belangrijk vindt.
Geen tijd is geen excuus, je legt immers de prioriteit niet voldoende op hetgeen je graag gedaan wil hebben.

Doordat dit nu duidelijk voor me is geworden, weet ik dat er nieuwe deuren openen. Ik mag weer nieuwe keuzes gaan maken. Hoe leg ik prioriteit op wat ik belangrijk vindt.
– Ga ik meer opvang regelen
– Ga ik dingen laten, zodat ik meer tijd heb om te werken
– Ga ik dingen praktischer regelen, zodat dingen efficiënter verlopen
Ik weet nu waar ik heen wil. En het is aan mij om hier stappen in te zetten. Welke stap voelt goed om te zetten? En ik vraag me elke ochtend; welke stap kan ik zetten om dichter bij mijn doel te komen?

Vandaag was de eerste Masterclass. Wat een fijne groep is het en wat gaan we mooie dingen hieruit halen. Maar i.p.v. dat ik nu snel naar mijn tennisteam race, want we hebben competitie, kies ik ervoor om later te komen. Ik leg nu mijn prioriteit op deze blog. Want deze blog zorgt voor bekendheid, zorgt voor herkenning bij mensen. En hierna kies ik ervoor om de Online Cursus te volgen bij de Coach waar ik bij zit, want ik loop immers al 2 weken achter.

Zo heb ik al een stap gezet, om meer focus te houden op werk, want daar ligt mijn doel om te groeien. En toch kan ik bij mijn tennisteam zijn straks. En dat voelt goed, want het kan namelijk EN-EN. Ik hoef niet te kiezen.

En hierbij laat ik jullie een stukje zien dat je de creator bent van je eigen leven. En vaak gebeurt alles onbewust. Maar wat nou als je bewust wordt van wat je allemaal onbewust doet. Zodat jij de touwtjes in eigen handen neemt. Dat je de spiegels leert lezen van je omgeving. Dat je gaat erkennen wie je wilt zijn en de stappen gaat zetten die daar voor nodig zijn.

Meer info over de Masterclass lees je hier.

Masterclass 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *