Jouw Business Groei

Kun jij goed rond komen van je onderneming? Of loop je tegen een glazen plafond aan? Een onzichtbaar plafond, maar je voelt dat je wordt tegengehouden. Je wilt meer, je wilt meer verdienen, maar of je hebt te weinig klanten of je weet niet HOE je jouw omzet kan verhogen.

Je werkt hard, onwijs hard. Verlang jij ook zo naar meer vrijheid? Je bent altijd bezig met je werk, je hebt geen idee hoe je kunt groeien EN hierbij meer vrijheid te ervaren. Wil jij een onderneming op jouw voorwaarden waarbij je werk en privé ideaal kunt combineren EN hierbij groeit in je omzet.

Of ben jij die eeuwige startende ondernemer? Die ondernemer die wel wil, maar niet durft omdat ze niet weet HOE rond te komen van haar passie? Of nog niet precies weet WAT haar passie is en HOE ze hier geld mee kan verdienen. Of wel gestart bent met je onderneming, maar nog niet de vinger erop kan leggen WAT je nu precies wil. En hierdoor gaat twijfelen of steeds weer iets anders probeert.

De grenzen van je denken, zijn de grenzen van je succes. Door je overtuigingen te veranderen, verandert je leven. Er bestaat geen plafond, er is altijd een next level mogelijk. Maar als je mindset nog niet aansluit met jouw nextlevel, dan blijft next level voor jou uit. Jij mag één worden met de energie van je next level.

Wil jij jouw droomleven gaan creëren vanuit je gevoel, vanuit alignment? Wil je JOUW succesformule gaan ontwikkelen? Want dat is ondernemen! Er is niet 1 plan wat je kan volgen en dat werkt. Het is constant vertrouwen op je gevoel en dat volgen. Alleen een onderneming waar jouw volledige, goede energie in zit, zal succesvol zijn voor JOU. Een onderneming op jouw voorwaarden, dat draait om jouw wensen en behoeften. Waarbij je jouw ideale klant kunt helpen. Je bent een kei in je vak, maar ondernemen mag je nog leren op een hoger niveau.

Echter het verhaal wat jij je tot nu toe hebt verteld is niet succesvol voor jouw onderneming, anders las jij nu niet deze pagina. Niets is voor niets, alles heeft een reden. Je hebt het waarschijnlijk al op verschillende manieren geprobeerd. Op manieren die passen bij anderen, maar niet bij jou…

 

Ben jij klaar om af te rekenen met je oude verhaal en de ALLERBESTE versie van jezelf te zijn? Wil jij meer uit het leven halen. Meer uit jezelf halen EN je onderneming?

 

Om een onderneming te runnen in alignment zijn 2 dingen belangrijk.

1) Actie

2) Inspiratie

Samen heet dit je geïnspireerde actie volgen. En dit lijkt misschien heel makkelijk, maar hier is veel voor nodig.

  • Vertrouwen op je gevoel
  • Doorzettingsvermogen
  • Lef om jezelf aan te kijken. Om de verantwoording te nemen. Om de vinger naar jezelf te wijzen. Om geen genoegen te nemen met BxLLSHxT verhalen die je jezelf vertelt.
  • Ambitie om er alles uit te halen.
  • Jezelf te durven laten zien en horen op een wijze die bij jou past.

Ik weet uit ervaring dat ondernemen de beste persoonlijke groei is die je kunt ervaren. Je komt jezelf telkens weer tegen. En alles wat je ervaart of meemaakt, komt omdat JIJ dat hebt gecreëerd. Jij bent de verantwoordelijke over je onderneming en je leven. De groei van je onderneming gaat daarom altijd samen met jouw persoonlijke groei. En daarom is het heerlijk om het samen te doen. Om niet te lang stil te staan wat niet bij je paste of wat je anders wil, maar door te pakken op wat je wel wilt. In de community heb je geen tijd om vast te lopen, want we pakken wekelijks al je blokkades aan die jou de weg blokkeren die je wil volgen. 

Durf jij in jezelf te investeren? Geef jij jezelf volledig toestemming om vanuit je hart te ondernemen?

We gaan voorbij je twijfels, je angsten en beperkende overtuigingen.

Wil jij het volledige commitment met jezelf maken om er alles uit te halen?

Ben jij klaar om het proces aan te gaan? Stretch jezelf en groei naar next level.

MEER GELUK
MEER VERTROUWEN
MEER OVERVLOED
MEER GENIETEN
MEER AUTHENTICITEIT
MEER LEIDERSCHAP
MEER VERBINDING
MEER CREATIE
MEER OMZET
MEER VRIJHEID

Wat krijg je?

* Inzicht in ALLE online cursussen van Puur-Gevoel

  • Gericht op jouw persoonlijke groei
  • Gericht op jouw business groei ((online) strategiën en (money)mindset)
  • Gericht op de wet van aantrekking

 

* Je persoonlijke groei is een proces. Alles is gericht op je relatie(s), geld, gezondheid, onderneming/werk, tijd en jouw persoonlijke groei. Samen gaan we een 1 jaar lang de uitdagingen aan die je tegenkomt. Over een 1 jaar ben jij de ondernemer die je ECHT wilt zijn. Enjoy the process! Je kunt gebruik maken van de gratis groeisessie om te kijken of het goed voelt voor jou om onze samenwerking aan te gaan. Ik geloof niet in 1 gesprek, aangezien je een proces aangaat. In een 1 jaar kun jij staan waar je nu graag wil staan.

* Je overtuigingen op je Money Mindset worden 1 voor 1 behandeld. Over 1 jaar heb jij een rijk, rijk bewustzijn! En vanuit jouw krachtige Money Mindset kun jij alles ontvangen wat jij jezelf toelaat. Alle veranderingen IN jou zorgen voor de veranderingen in jouw leven. Het is echter een proces en dat proces kun jij vandaag laten starten. Leer moeiteloos geld ontvangen vanuit alignment.

* We gaan DE wijze vinden die bij JOU past om te groeien in je bedrijf. Je krijgt alle content om jouw bedrijf te laten groeien en jij gaat ontdekken wat bij jou past. Zo wordt strategie en jouw gevoel gecombineerd en dit zorgt voor GOUD.

* We gaan wekelijkse doelen stellen. We gaan wekelijks je overtuigingen aankijken. We gaan wekelijks onze doelen die zijn behaald vieren. Het is allemaal een combinatie van mindset en concrete business strategieën. Groei als persoon, groei als ondernemer.

* Na een jaar intensief samenwerken ben jij de zelfstandige ondernemer met een sterk en krachtig bewustzijn.

BONUS: 

1 jaar toegang tot de Online Community van Puur-Gevoel (lees hier meer over Online Community)

De kosten zijn €2997,- voor een 1 jaar, 52 weken, coaching. Maak het commitment naar jezelf om er voor te gaan. Word comfortabel met het oncomfortabele! Durf in jezelf te investeren en je gaat die stretch voelen die jou laat groeien.

Wil je liever in delen betalen, dat kan ook!

Ik betaal in 12 termijnen, €267,- per maand.