email-header

Jij en je Onderneming

Persoonlijke Groei en Groei in je onderneming gaan samen. Het een kan niet zonder het ander.

Wanneer jij meer omzet wil genereren, dan zijn hier acties voor nodig om hier te komen. Bij deze acties is het belangrijk dat jij de juiste mindset hebt om deze te nemen. Je gedachtes behoren al te zijn waar je wilt zijn. Toch zijn er relatief vaak gedachtes die jou stoppen om daar te komen. Gedachtes kun je veranderen. Je mindset kunnen we aanpassen op de groei die jij wilt doormaken.

Durf jij je te laten zien? Als ondernemer is het belangrijk dat je jezelf durft te laten zien. Dit kan op verschillende manieren en je mag gaan voor de manier die voor jou goed voelt. Maar welke gedachtes houden je tegen om het niet te doen? Welke gedachtes stoppen jou, waardoor je niet verder komt. Kun jij zijn wie je wilt zijn als ondernemer of loop je tegen verschillende barrières aan.

Wil jij starten als ondernemer of je baan naast je onderneming opgeven, maar je durft de stap nog niet te zetten. De angst houdt je nog tegen. En als je ondernemer wilt zijn mag je leren om te gaan leven vanuit vertrouwen. Hierbij kom je heel wat overtuigingen tegen die je mag aankijken en mag veranderen.

Dit mooie groeiproces hoef je niet alleen te doen. Deze workshop is iets voor jou. Sparren met elkaar, leren van elkaar, inspiratie opdoen en zorgen dat we andere overtuigingen krijgen en hierdoor andere keuzes maken. Door andere keuzes te maken en je nieuwe mindset ontstaat een groei in je Persoonlijke Ontwikkeling en in je bedrijf.

Schrijf je nu in! En geef je leven vandaag een nieuwe start.
Stuur een e-mail naar info@puur-gevoel.nl Geef hierbij aan voor welke workshop je interesse hebt.